Η Κεντρική Βιβλιοθήκη στην Τρίπολη στεγάζεται στο νέο κτίριο του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου στη θέση Σέχι της Τρίπολη. Η Βιβλιοθήκη έχει εμβαδόν 270 τετραγωνικά μέτρα, διαθέτει αναγνωστήριο δυναμικότητας 52 θέσεων και είναι εξοπλισμένο με 8 ηλεκτρονικούς υπολογιστές ώστε η χρήστες να κάνουν βιβλιογραφικές αναζητήσεις.
Η Βιβλιοθήκη ήδη διαθέτει περισσότερα από 14.000 βιβλία και ένα μεγάλο πλήθος επιστημονικών περιοδικών σχετικά με την επιστήμη της Οικονομίας, Διοίκησης και Πληροφορικής. Επίσης, έχει δυνατότητα πρόσβασης σε διεθνείς βιβλιοθήκες μέσω του Διαδικτύου, ενώ όλοι οι χρήστες έχουν πρόσβαση πλήρους κειμένου σε ηλεκτρονικά περιοδικά, ηλεκτρονικές βάσεις δεδομένων και ηλεκτρονικά βιβλία διεθνούς εμβέλειας, μέσω της Κοινοπραξίας Ελληνικών Ακαδημαϊκών Βιβλιοθηκών (HEAL-link).
Στο χώρο της βιβλιοθήκης υπάρχει δωρεάν πρόσβαση στο διαδίκτυο μέσω εγκατεστημένου συστήματος ασύρματης σύνδεσης (WiFi).

 

Ώρες Λειτουργίας: Δευτέρα -Παρασκευή 8:30πμ - 14:00

 

Προσωπικό Παραρτήματος :
Ιωάννα Γεμενετζή, Μέλος Ε.Τ.Ε.Π. e-mail: igemenet@uop.grΔημήτρης Δημητρακόπουλου, Τεχνικός υπολογιστών, e-mail: lib.emi@uop.gr


Διεύθυνση επικοινωνίας :
Βιβλιοθήκη & Κέντρο Πληροφόρησης
Πανεπιστημίου Πελοποννήσου
Θέση Σέχι – Πρώην τέταρτο πεδίο βολής
ΤΚ 221 00, Τρίπολη
Τηλ. 2710 230136, Φαξ